Bemutatkozás

Két vendégházunkba várjuk Önöket sok szeretettel!

 

 

A nagymama falvédője a falon, padlófűtés a talpa alatt....

Múltidéző, rusztikus vendégházban pihenni szállodai színvonalon…
Mindkettő lehetséges a Csillagvirág Vendégházakban!

Vendégeink évek óta élvezhetik a falu főutcájára néző tornácos, virágmotívummal díszített fehér oszlopos ház vendégszeretetét.

2015-től a rusztikus hangulatú, kívülről régi pajtákat idéző, belül igényes-kényelmes új házban is megszállhatnak, aminek természet közeliségét mutatja, hogy onnan közvetlenül az erdőre látni.

Szállásunk a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségétől megkapta a 4 napraforgós minősítést, amely a legmagasabb fokozat falusi szállások esetében.Használhatjuk a „Gyermekbarát porta” elnevezést, ugyanis szállásunk családbarát: etetőszék, fürdető kád, pelenkázó, kiságy kérésre rendelkezésre áll. A nagy udvaron játszóvárakban, homokozóban játszhatnak, hintázhatnak és csúszdázhatnak is a gyerekek.

Használhatjuk a „Aktív falusi porta” elnevezést, ugyanis vendégeink kerékpárt kölcsönözhetnek, túraajánlatokat, -térképet kapnak, horgászhatnak, ping-pongozhatnak nálunk.

Hol találja mindezt?

Vidéki szállásunknak egy hegyvidéki, bájos kis falucska, Vértestolna ad otthont. Gyönyörű természeti környezetben, a Gerecse hegység egy völgyében fekszik, erdőkkel, szántóföldekkel, túrautakkal és számos látnivalóval körülvéve. Nagyszerű kiindulási pont a Csillagvirág Vendégház azoknak, akik helyben kirándulnának vagy csillag(virág)túráznának: választhatják a romantikus Tatát, a dunai panorámájú neszmélyi borvidéket, a világörökség részét képező Pannonhalmi Apátságot vagy akár Komáromot a termálfürdővel.

Németül beszélünk, ahogy a falu nagy többsége is, ezen kívül angolul és franciául is. Vendégházaink megfelelnek kisebb vállalati kirándulások, továbbképzések, táborok tartására is.

Látogasson el hozzánk!

Címünk: 2833 Vértestolna, Petőfi S. u. 59.

Kapcsolat

Telefon:  30/3852118
E-mail: info@csillagviragvendeghaz.hu

 
     
     

 

Tornácos-vendégház

 

 

A Csillagvirág Tornácos-Vendégház (2007) egy újjáépített parasztház. A mostani épület helyén egy vályogból épült ház állt, amit sajnos megőrizni már nem lehetett, de igyekeztünk ugyanolyanra visszaépíteni, amilyennek a század elején épült. Az épület díszes oszlopokkal ékesített tornácos parasztház tágas szobákkal. Egy jómódú parasztcsalád háza volt.

Arra törekedtünk, hogy a régi idők hangulatát árasztó falak között egy magas színvonalú, modern követelményeknek megfelelő mégis hagyományokat megőrző falusi szálláshelyet alakítsunk ki. A berendezés új és a régi házból felújított bútorokból áll. A kialakítás során főleg természetes anyagokat használtunk, helyi köveket, fát, pamuttextileket stb.

A szállás két külön bejáratú apartmanrészből áll, három kedves szobával (mindegyikhez külön fürdőszoba van). A konyhákban sütő gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző és a szükséges edények, étkészlet áll rendelkezésre.


 • Akik társaságban szeretnék jól érezni magukat, megtehetik ezt a kemencével ékesített társalgóban.

 • Akik ping-pongozni, játszani szeretnének a nagy közösségi helységet választhatják.

 • Akik a ház mögött elterülő völgyben szeretnének gyönyörködni szórakozás közben a teraszon találnak erre helyet.

 • Akinek pedig nagy a mozgásigénye, szabadban szeret sportolni vagy sütögetni, pihenni a nagy területű füves udvaron megtalálja számítását.

A vendégház mozgáskorlátozott vendégek fogadására is fel van készülve.

A ház a falu közepén található, hátsó részéről egy gyönyörű völgyre nyílik a kilátás. Egyszerre lehet élvezni a tiszta levegőt, a vidék nyújtotta csendet és nyugalmat.

 • Parkolni az udvaron belül lehet. TV a társalgóban található.

 • Ágyneműt, törölközőt biztosítunk.

Ellátás: önellátás (az apartmanokban teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre).
Nagyobb csoportoknak ellátást előzetes megbeszélés esetén tudunk biztosítani.

 
     
     

A pajataház

 


A Pajta-Vendégház (2014) csak külsejében emlékeztet régi pajtákra, belül igényesség, kényelem jellemzi. Egy tágas közös nappaliba lép be először a vendég, ami nagy belmagasságával, rusztikus berendezésével, téglakályhájával a régi parasztvilág hangulatát kelti, de az innen nyíló három tágas szoba, melyekhez teljesen felszerelt konyha, fürdő tartozik, már szállodákat idéz. Az épületben természetes anyagokat, sok faanyagot használtunk a gerendás mennyezet, az egyedi ajtók-spaletták, a rusztikus hangulatú bútorok készítése során. A kényelem emelésére itt a padlófűtés melegét élvezhetik a vendégek. A gobelinképeket, falvédőket a nagymama készítette.

 

A ház nyugodt fekvésű, ablakaiból, udvaráról közvetlenül a mezőkre, szántóföldekre, erdőkre látni.

 

 • Akik baráti társaságban szeretnék jól érezni magukat: megtehetik ezt a központi közös nappaliban vagy az óriási padlástéri helységben

 • Akik a szabadban lazítani, beszélgetni, szeretnének: helyet találnak erre a féltetős kiülő alatt

 • Akik gyermekekkel érkeznek: szeretni fogják a csúszdás, nagy homokozós játszóvárat

 • Akik kellemes baráti borozgatásra kapnak kedvet: a pincében koccinthatnak

 • Előadásokat, tréningeket, esküvőket tartani a nagy (57 m2-es) padlástéri helységünkben lehet

 

 • A ház udvara a faluszéli utcára (Kert utca) nyílik, mögötte a hegyvonulattal. A turistautak pár perc alatt elérhetőek.

 • Parkolni az udvaron belül lehet. TV a társalgóban található.

 • Ágyneműt, törölközőt biztosítunk.

 • Mosási lehetőség van.

 • Ellátás: önellátás (az apartmanokban teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre).

 • Nagyobb csoportoknak ellátást előzetes megbeszélés esetén tudunk biztosítani.

 
     
     
Kapcsolat
+ 36 30 385 2118

info@csillagviragvendeghaz.hu